Београд, Топола – Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић, саопштио је данас да је странка Боља Србија колективно приступила СНС-у.

Глишић је, на конференцији за медије у седишту СНС-а на Новом Београду, рекао да председник странке Боља Србија Драган Јовановић дуже од две деценије води ту странку, да је он један од најутицајнијих људи у Шумадији и да је та странка до сада имала веома запажене резултате и представнике у локалним парламентима.

„Осим њега овде су и људи који су и председници општина, директори, људи који су чинили сам врх, те странке и они ће сви од данас бити део једног тима, једне породице која се зове СНС“, рекао је Глишић.

Глишић је рекао да оваква подршка показује исправност политике коју СНС води, а која окупља и привлачи људе који имају само једну идеју – „мир, стабилност, економски напредак и бољи живот свих наших грађана“.

Председник странке „Боља Србија“ Драган Јовановић рекао је да је 2004. био директно изабран за председника општине Топола, као најмлађи кандидат, а да је након тога побеђивао пет пута узастопно.

„Негде је било нормално да данас у овом тренутку у ком се налази Србија апсолутно и лично и са свим мојим сарадницима подржимо политику коју води председник странке Александар Вучић. Сматрамо да та политика доноси доста доброг“, рекао је Јовановић.

Додао је да је су чланови странке са искуством које имају и руковођењем локалном самоуправом, али и као председници месних заједница у Шумадији чинили да поправимо инфраструктуру и направимо боље услове за живот.

Јовановић је истакао да очекује знатна улагања у туризам, попут обнове „Краљеве Винарије“ у Тополи, што је, подсећа, најавио председник Србије Александар Вучић приликом посете Тополи.

ТопПрес/ Извор: Танјуг