Топола – Општина Топола је преко Савета за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима на територији општине Топола, уз подршку Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије, у току манифестације „Опленачка берба 2022“, у суботу 08. октобра, спровела кампању намењену ка возачима и путницима у путничким аутомобилима, саопштено је на сајту општине Топола.

У циљу да се укаже на значај и важност поштовања саобраћајних прописа, вожњу без алкохола и значај везивања сигурносног појаса, посетиоци су имали прилику да пробају симулаторе чеоног судара и превртања. Међу онима који су радо испробали симулаторе били су председник општине Владимир Радојковић и председница Скупштине општине Јасна Вуковић.

Ум на друм! Вежи појас! У кола без алкохола!

ТопПрес

One thought on “Кампања намењена возачима поново спроведена у Тополи: „Ум на друм, вежи појас, у кола без алкохола“!”
  1. Mnogo vozača ne stavlja pojas. Pričalo se da su kinezi po Beogradu i ostlaim grdovima postavili kamere kojima ništa ne može da promakne. Gde su, zašto se ne kažnjavaju ensavesni vozači. Taksi vozila i rent a car agencije terba da imaju kamere koji će da snimaju ljude koji ne stavljaju pojase. I da se vodi stroga kaznena politika.

Comments are closed.