Крагујевац – У саобраћајној незгоди која се данас касно поподне догодила у Крагујевцу, повређени су отац и његово двоје деце од десет и седам година. Срећом, нису задобили озбиљније повреде у овом удесу.

Према досадашњим сазнањима, тридесетдеветогодишњи возач аутомобила марке „цитроен“, крећући се из Вишњићеве улице, уместо да скрене десно, продужио је право, прешао обе траке и аутомобилом слетео у Лепеницу. Аутомобил се преврнуо на кров.

Убрзо су стигли ватрогасци, полиција, екипа Хитне помоћи, повређене извукли из аутомобила и превезли у овдашњи Клинички центар.

Како сазнајемо у Клиничком центру, отац и двоје деце задржани су на лечењу, али немају озбиљније повреде. Он је у Ургентном центру, а деца су смештена на одељење дечје хирургије.

-Немају преломе, али се њихово стање и даље прати. У току су додатне анализе и прегледи, речено нам је у Клиничком центру.

Зашто је дошло до незгоде засад се поуздано не зна. Како сазнајемо у крагујевачкој полицији, постоји претпоставка да је возачу „цитроена“ изненада позлило и зато није могао да контролише аутомобил.

ТопПрес/ Извор: Новости