Чачак – Продукција 4Н, ГЗС и Новинска агенција РИНА уложиће у нову опрему преко милион динара помоћу које ће преносити сва значајнија дешавања на подручју западне Србије.

Ово је најновија технологиија у коју ће ове три медијске куће уложити преко милион динара за уређаје, камере и софтвере и понудиће као једну од својих услуга свим заинтересованим корисницима.

„Технологија је поседње генерације, и биће у стању да омогући свим корисницима сервиса директне преносе који ће бити доступни широј јавности преко интернет мреже, али и великим медијским кућама, као што су писани и електронски медији како локални тако и национални. Носилац посла је продукција 4Н на чијем челу је Драган Николић а са правним субјектима и физичким лицима функционисаће на принципу претплате или фактурисања услуга по догађају“, каже Гвозден Николић власник ГЗС.

Занимљиво је да ће грађани моћи све догађаје да прате и на својим мобилним телефонима, што је када се ради о слободи медија велики напредак. Ова услуга првих месец дана биће бесплатна а затим ће бити комерцијализована.

ТопПрес/ ГЗС