Foto Thinkstock ilustracijaFoto Thinkstock ilustracija

Пчелару из Грошнице Зорану Милорадовићу (50) полиција је претресла кућу, јер је на Фацебоок-у објавио фотографију наоружаног Снешка Белића. Крагујевчанин је фотографију скинуо са интернет и објавио на свом профилу на овој друштвеној мрежи, па полиција током претреса није ништа од оружја пронашла у његовој кући, пише Курир.

На спорној фотографији Снешко Белић је опремљен митраљезом, реденицима, кутијом од зоље… Полицији је то било сумњиво, па су извршили претрес куће у потрази за оружјем.

„Фотографију сам скинуо са интернета. Настала је највероватније у Републици Српској. Нисам ни слутио шта ме чека“, каже Милорадовић за Курир, помало очајан што се сада сви „људи који су били на ратишту малтене доживљавају као криминалци и непријатељи државе“.

Према речима пчелара из Грошнице, полиција је прво промашила кућу и упала код његовог комшије.

„Њега испрепадали, опколили кућу њих десетак, истерали му бабу напоље. Када су схватили да су погрешили, улетели су код мене, препали ми мајку када су са панцирима претресали кућу, шталу, гаражу, шупу, кокошињац. Ништа нису нашли, једино су могли да виде да сам добар домаћин“, каже за Курир Милорадовић.

Наглашава да су полицајци били коректни и да су имали налог за претрес.

ТопПрес/ Извор: Курир

Фото: Facebook
Фото: Facebook