Прибој – Осећај да људима дајемо квалитетне и здраве производе је непроцењив. Сазнање да стварамо нешто посебно и другачије свакодневно нас радује.

Чињеница да помажемо ситним произвођачима и домаћинствима од којих откупљујемо неопходне сировине је гориво које нас увек изнова покреће.Уверење да дајући оно најбоље од себе покрећемо и добро у другима је наш путоказ за будућност.

Вођени овим начином размишљања и пословања радо подржавамо различите догађаје у нашем окружењу и целој Србији.

Кроз десетак дана у Прибоју и околини одржаће се манифестација под називом ВоЛим Експедиција, а бренд ВоЛим добро у људима биће главни спонзор манифестације.

Уколико вам треба бег од врелог летњег асфалта, гладни сте домаће хране и жељни авантуре ВоЛим експедиција је измишљена за вас. Не пропустите прилику да три дана проведете уживајући у активностима на води, увек забавним играма без граница, природном зеленилу, али и гастрономским специјалитетима овог краја. За све учеснике два дана биће служен ручак у природи припремљен од ВоЛим производа.

Ово је нови туристички производ у понуди Западне Србије, а циљ је да у наредном периоду постане традиционална манифестација.

Програм манифестације :

Први дан – Регата Златарским језером Програм стартује у петак 09.08. у 14 часова регатом на Златарским језером. Пловидба најживописнијим језером на Увачком платоу у регатном формату омогућиће максимално уживање у прелепој природи четинарске шуме које се стапају са језером, нестварним местима за купање у станишту изузетно ретке врсте – Белоглавог супа.

Други дан – Кањонинг Кратовском реком & Игре без граница на Потпећком језеру

У суботу 10.08. у 11 часова упознаћемо кањон Кратовске реке у пешачкој тури, карактеристичну по томе што се овога пута иде „одозго на доле“ са благим падом терена.

Након изласка из кањона пружа се предиван поглед на Кратовски залив Потпећког језера на чијем ободу се налази Рибарско село које је следећа тачка нашег програма.

У Рибарском селу након краће паузе програм се наставља са ручком у природи, купањем у језеру.

Након тога стартује главни догадјај дана Игара без граница на води на којима ће најуспешније екипе бити наградјене пригодним поклонима.

Трећи дан – Рафтинг Лимом & обилазак Андрићграда

Недеља 11.08. у 11 часова стартује Прибојска регата, рафтинг Лимом на изузетно атрактивном делу од Прибоја – Рудог, карактеристичног по томе сто је Лим у овом делу миран и погодан за купање и узивање на води.

На циљу регате на плажи у Сјеверину организујемо ручак припремљен од ВоЛим производа за све учеснике, а програм се наставља посетом Андрићграду.

Сви заинтресовани могу узети учешће у целокупном програму а могуће су пријава по данима за појединачне активности.

ТопПрес/ Глас западне Србије