Хуманитарна организација Лајфлајн Kанада, чији је покровитељ Њено Kраљевско Височанство Принцеза Kатарина, успешно је још једном организовала и спровела своје традиционално прикупљање средстава за помоћ неколико институција у Србији. Kао резултат те активности, Принцезина Фондација доставила је данас неопходну помоћ Геронтолошком центру Београд, каже се у саопштењу за јавност.

Захваљујући великодушности донатора великог срца и напорима Лајфлајна Kанада, прикупљено је више од 1.540.000 динара. Средства су искоришћена за набавку неопходних уређаја и опреме за Центар, као и за потребе других установа у Србији, којима ће помоћ бити испоручена наредних дана.

Геронтолошки центар у Београду је добио 25 тоалетних колица, 20 пулсних оксиметара, постељину и ћебад, што ће значајно помоћи корисницима и пружити подршку у раду особљу ове установе.

Њ.K.В. Принцеза Kатарина је посебно захвална компанији Нувокс Комјуникејшнс (NuVoxx Communications), свим донаторима Хуманитарне организације Лајфлајн Kанада и српској дијаспори на несебичној помоћи и што не заборављају наш народ и нашу земљу.

„Веома сам срећна што је ова акција коју традиционално организује Лајфлајн Kанада и ове године успешно завршена. Велико хвала свим великодушним донаторима који су препознали потребе установа у Србији и на тај начин омогућили бољи живот људима који у њима живе и користе њихове услуге.

Ваша несебична подршка омогућила је да се многи животи у Србији и Републици Српској промене на боље, донели сте им радост и осмехе на лица, као и осећање да нису заборављени. Народ Србије је увек срећан што има праве и искрене пријатеље који, иако живе далеко од Србије, не заборављају оне којима је потребна помоћ у нашој земљи“, рекла је Њ.K.В. Принцеза Kатарина.

Директор Установе Геронтолошки центар Београд, Спец. др мед. Срђан Димитријевић, овом прилико је изјавио: „Желим да се у име свих корисника, запослених, и у своје лично име, захвалим Њ.K.В. Принцези Kатарини, Лајфлајну Kанада и Принцезиној Фондацији у Београду, што су још једном великодушно помогли рад наше установе, и значајно допринети добробити корисника наших установа. Јако нам значи што знамо да увек можемо рачунати на вашу помоћ, сигуран сам да ће се наша успешна сарадња наставити и у будућем периоду,“ речено је у саопштењу за јавност које је достављено нашој редакцији. 

ТопПрес

One thought on “Лајфлајн Канада и принцеза Kатарина помажу геронтолошком центру Београд”

Comments are closed.