Горњи Милановац – Вода која је јединствена по свом саставу и паковању, посебна је по дистрибутерској мрежи јер је због квалитета безбедности и поверења ослоњена на саму породицу. Радојко Милинковић власник фабрике воде у селу Богданица, каже да желе да одговарају као људи за сваку чашу са овог извора, и да не упадну у замку онима којима је ова вода обична.

„Ја и мој син смо прве адресе на које се могу јавити озбиљни дистрибутери, продају води и моја ћерка, али имаћемо људе од поверења у Западној Србији којима се сви заинтересовани могу јавити и наручити наш производ на који смо поносни. То су прве адресе јер желимо да избегнемо било какве манипулације, препродаје и слично”, каже Радојко који на врху Маљена пакује ову веома квалитетну, а неки кажу, и врло чудесну воду.

Ово су контакт телефони на које можете позвати и наручити директно из фабрике воду:
– за Западну Србију 065/ 589-88-52
– за Војводину 063/863-02-52
– Београђанима ће све бити доступно на број 063/772-05-15

У сваком тренутку неко кога увек можете позвати је лично Радојко или његов син Стефан на бројеве телефона 063/200-651 и 060/453-22-10, и то је јединствен случај да можете назвати директно власника фабрике.

„Да то је због тога јер је наша вода нешто за шта гарантујемо својим образом, фабрику смо изградили нашим средствима на нашој дедовини, и нема разлога да се кријемо а пре свега увек смо спремни да наше кориснике погледамо у очи”, каже Милинковић.

Фабрика на врху планине

Фабрика воде у селу Богданица, изграђена је на надморској висини од 800 метара на имању површине од 43 хектара. Радојко је на ову највишу тачку у селу подно Маљена, сам довео струју и изградио пут. Отворена је 2014. године, а материјал за њено монтирање на леђима су носили мајстори из Кине. Ни компликоване административне процедуре нису спречиле овог упорног човека да оживи овај крај из ког је пре скоро пола века отишао као ђак пешак, и успео је у својој замисли. У фабрици је тренутно запослено девет људи, а план је да овде посао добије око 30 мештана. Приликом изградње фабрике шлепери који су довезли опрему из Кине зауставили су се на пет километара до фабрике, нису могли даље. Онда су кинески стручњаци и наши радници на рукама пренели модерну опрему за производњу воде, која је тешка преко шест тона. Добијени су сви потребни сертификати из Европске уније и вода је проглашена једном од најбољих на Балкану.

 

ТопПрес/ ГЗС