Потпредседник владе и министар финансија Синиша Мали изјавио је данас да Србија сада годишње привлачи око 4,5 милијарди евра страних директних инвестиција и да је у садашња власт отворила 500.000 нових радних места.

„Подигли смо пензије и плате, квалитет живота, подигли смо Србију“, објавио је министар Мали на фејсбуку.
Мали је навео да је последњи пут када је Драган Ђилас водио рачуна о грађанима наше земље, рачун Републике Србије био празан, као и да новца није било довољно ни за исплату „цркавице“ пензионерима од једва 200 евра.

„Уста су му била пуна приче, али каса празна. И зато је крајње лицемерно када тај исти човек, ове 2023. године, чак и помене пензије. Тешко је поверовати да има образа да се уопште обраћа пензионерима Србије и помиње њихове пензије јер они најбоље знају у каквој земљи су живели пре 10 година, школовали унуке док њихови родитељи нису имали посао, јер је сваки четврти грађанин Србије у тој намученој Србији био без плате, а они који су је примали, зарађивали су једва нешто више од 300 евра“, навео је Мали.

Додаје да зато Драган Ђилас нема никакво право, а нарочито не морално право да људима који су га једва преживели опет сервира предизборне празне приче.

„Стидите се. Јер док се на ваше рачуне сливало 619 милиона евра, Србија је била на ивици банкрота, ниједан инвеститор није ни помислио да улаже новац у земљу без инфраструктуре, без уређеног система. Данас Србија годишње привлачи 4,5 милијарди евра страних директних инвестиција, у постђиласовским годинама отворили смо 500.000 нових радних места, подигли смо пензије и плате, квалитет живота, подигли смо Србију. Пензионерима данас враћамо достојанство које им је ваша осиона политика одрођености од народа одузела“, навео је Мали.

ТопПрес/ Извор: Танјуг

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

CAPTCHA