Министар финансија Синиша Мали, који ће ту функцију обављати и у новој влади, поручио је данас да је поносан што ће и у наредним годинама бити део тима председника Александра Вучића и мандатарке Владе Србије Ане Брнабић, јер су, како је навео, показали да су тим који побеђује.

Мали је на свом Инстаграм профилу рекао да је, када ге је пре 10 година Александар Вучић, који је тада био први потпредседник владе, позвао да буде део његов кабинета као саветник за привреду и финансије, знао да дели његову визију о будућности Србије, али да није знао да ће читаву наредну деценију ту визију заједно да претварају у дело.

„Данас, после много нових километара ауто-путева, после на стотине отворених фабрика и на стотине хиљада нових радних места, после нових болница и школа, научно – технолошких паркова, могу поносно да кажем да је иза мене 10 тешких, али најважнијих година мог живота, јер све што смо радили, и што ћемо радити, остаће генерацијама које тек долазе. Сада су пред нама неки нови изазови, али посла се никада нисмо плашили, па нећемо ни данас“, написао је Мали.

ТопПрес/ Извор: Танјуг