Врњачка Бања – Манифестација „Цептер дива туризма Србије и Туристичке организације Врњачка Бања одржаће се ове године други пут заредом у хотелу „Цептер“ у том месту, са циљем да промовише културно-историјске и туристичке потенцијале из разних делова Србије.
Такође, као посебно занимљиво, девојка која понесе титулу најлепше представљаће Србију на својеврсном светском шампионату – Светском такмичењу „Miss Tourism International” у малезијској престоници Куала Лумпуру.
„Дива Тоурисм” је континуирана активност која се одржава једном годишње, као културно-национална манифестација која промовише разнолике српске туристичке дестинације, као што су: градови, бање, планине, језера, уз богатство производних лепота, културно-историјског наслеђа, Wellness & Spa центара, скијалишта, конгресних центара, етно-села, туристичких агенција, авио-компанија, хотела итд.“, речено је насој редакцији из организације самог догађаја.

Догађај је аутентичан јер на веома занимљив и посебан начин промовише српски туризам на међународној и светској сцени где се промовишу туристички производи.
Такође, као такав припада развоју јавних забавно-рекреативних садржаја у оквиру наше земље.

„Овај догађај оправдава дешавање промовисањем луксуза и лепоте који на нашим просторима датирају још од Римског царства, а признају га све земље у свету“, додато је.
Куриозитет читаве ствари је такође у томе што су одеће које ће носити девојке урађене у специфичном стилу по узору на средњи век па све до данас.
Манифестација промовише комплетно национално благо и све лепоте Србије.

ТопПрес/ ГЗС