Топола – Са топљењем снега проблеми који муче мештане села Белосавци дошли су до изражаја. Наиме испред амбуланте у њиховом селу је блато преко којег је врло тешко прећи, нарочито старијим особама.

„Ова амбуланта је за села Маскар, Јеленац, Рајковац, Загорица и Белосавци. Асфалтни пут је од амбуланте удаљен око 15 метара, испред амбуланте је ледина која се после кише или снегова претворила у блато, вода је свуда тако да је веома тешко проћи. Ми млађи некако и прелазимо док старији који користе колица или штап веома тешко дођу до улазних врата“, рекао је за ТопПрес Александар Мијаиловић.

Он додаје да амбуланта има проблем и са водом. Унутра су бурићи из којих се користи вода. Надлежни из локалне самоуправе објашњавају зашто је то тако.

„Овде је било проблема са водом па смо радили ископе да би довели чисту воду, после тога је почело лоше време, окаљало је. Када се погледа изгледа стварно ружно али то је последица довођења новог прикључка воде, чим крене пролеће ово ћемо санирати“, казао је председник СО Топола Драган Јовановић.

ТопПрес