Крагујевац – Милош Вучевић, досадашњи потпредседник Српске напредне странке и тренутни министар одбране у Влади Србије, изабран је данас на ванредној седници Скупштине СНС за њеног новог председника. Након завршетка седнице обратио се медијима, први пут као први човек владајуће странке.

– Велиика је част, али и одговорност кад преузмете странку од човека као што је Александар Вучић, тако развијену и толико бројну. То је свакако и велики изазов и надам се да ћу бити достојан одговорности и части која ми је ово одлуком указана. Нећу радити сам, веч као и до сада увек и искључиво као тимски играч, да се води рачуна о нашој држави Србији, рекао је Вучевић.

Он је додао ће његова врата бити отворена за све политичике опоненте, за разговор и заједничко решење проблема који постоји. Оно што је потврдио јесте изјава Александра Вучића да никаквих прелазних Влада неће бити.

– Отворени смо за сваки вид дијалога, за преговоре око избора који могу, уколико буде такав договор, да се одрже раније. Оно што је кључноо јесте да се власт неће мењати на улицама, кроз било какво насиље већ само и искључиво да изборима, вољом грађана, додао је нови председник Српске напредне странке.

ТопПрес/ РИНА