Топола – Данас  се навршило тачно годину дана од када је трагично настрадао Миладин Мине Арсенијевић (1996) из Клоке. Овај младић био је фудбалер сеоског клуба у месту где је и одрастао а његова породица и бројни пријатељи у знак сећања на њега осликали су мурал управо на згради где су и просторије ФК „Борац“.

Фото: ТопПрес

„Миладин је био страствени играч и веран свом клубу до краја живота, могао је да иде даље да се бави професионалним фудбалом али није јер је волео свој клуб и Клоку. Овај мурал је у његову част и као сећање на њега, у изради су учествовали људи које је он волео и који су њега волели а идеја је потекла од његове најбоље пријатељице. За реализацију сам била задужена ја уз велику помоћ бројних пријатеља. Најпре смо средили цео простор око терена и зграде а потом и зид да би мурал могао да се уради, избетонирано је испред мирала у циљу да ту ставимо клупе, сто да буде моморијални парк у његову част, ту ће моћи да се седне, предахне и одмори“, рекла је за ТопПрес Марија Арсенијевић Благојевић.

Фото: ТопПрес

Она истиче да је мурал толико добро урађен да свако ко је застао поред мурала имао је осећај да је Мине и даље ту са њима.

Осликавање мурала радио је  ОГИ КОКЕКС  из Београда.

Подсећамо, Миладин је традично настрадао у месту Жабари у саобраћајној незгоди која се десила 10. јула 2023. године.

ТопПрес

Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

CAPTCHA