Топола –  Топола је добила пешачку зону реконструкцијом улице Књегиње Зорке. Радови који су у овој улици извођени увод су у  комплетну реконструкцију Булевара краља Александра. Укупна вредност  инвестиције је 38 милиона динара,  радови су кренули на јесен а званично отварање улице је на Петровдан.

Фото: ТопПрес

Улица је  пешачка зона а моћи ће и да се одвија саобраћај, сходно потребама, јер  су на крају и почетку улице постојављени  потапајући стубићи.

На Петровдан ће се одржати и манифестација Дани Зорана Јовановића, поред такмичарског дела публика ће моћи да ужива у Зорановим песмама и у ревијалном делу када ће наступити бројни познати певачи народне музике.

Фото: ТопПрес

Такође, традиционално на Петровдан у Тополи се одржава и први вашар.

ТопПрес

Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес

 

 

 

One thought on “На Петровдан се отвара пешачка зона, одржаће се и манифестација „Дани Зорана Јовановића“”
  1. Ovo je gotovo laž! Ma kakvi potapajući stubići? Upravo je prošao motocikla poput rakete. Stanovnici ulice Kneginje Zorke su ISMALTRETIRANI zbog nenajavljenog isključenja struje i vode. Dokle više se bavite lažima?! Da će biti semafori na Prokinom Grobu, da će biti manji pad temperature između 14 i 15. juli, a sada potapajući stubovi. STOP LAŽIMA!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

CAPTCHA