На Руднику изабрана МИС Горњег Милановца (ВИДЕО)

На Руднику изабрана МИС Горњег Милановца (ВИДЕО)

Горњи Милановац – На новоотвореном базену на Руднику синоћ је одржан Полуфинално такмичење избора за МИСС Србије 2022. На овом такмичењу за најлепшу девојку бориће се 11 младих дама, а једна ће можда бити баш она која ће представљати нашу земљу у свету, као што је то 2019. године урадила Милановчанка Адријана Савић.

„Имамо одличну сарадњу са председником општине Горњи Милановац Дејаном Ковачевићем, са ТО ове општине и није случајно што смо вечерас управо овде. Девојке су јако лепе, за ово смо се заиста дуго спремали, вечерас можемо очекивати спектакл, а пре свега сам срећан што је дошао јако велики број људи. Девојка која вечерас буде победила добиће стипендију за студирање и мислим да то није мала ствар. Још једном бих се свима захвалио на ангажовању око читаве организације“, рекао је Мирослав Пучијашевић, супервизор и кореограф.

Фото: ГЗС

У јакој конкуренцији Ана Кукољ изабрана је за МИС Горњег Милановца, прва пратиља је Александра Мојсевић, док је друга Јаворка Рамић.

„Јако ми је драго што сам делила писту са свим овим дивним девојкама, било која од нас да је понела ову титулу не би било грешке, наравно, драго ми је што сам то ја. Ово је нешто о чему сам маштала још као мала”, рекла је Ана Кукољ, МИС Горњег Милановца за 2022. годину.

Иначе, Ана је овим пласманом себи обездебила и студентску стипендију који јој је омогућила компанија МИС Ју.

Читав догађај у Горњи Милановац довела је Најлепша девојка Србије за 2019. годину, Милановчанка Андријана Савић која је уједно и најбољи промотер вароши подно Рудника, а која је својом лепотом, лепим васпитањем и образовањем одушевила читаву Србију.

Фото: ГЗС

„Онолико колико је мени значајно да сам баш из овог града и колико то поносно могу да кажем широм Србије, толико сигурно то значи и за Горњи Милановац и за промовисање туризма, јер имамо много тога што можемо да покажемо и у Србији и широм света. Верујем да ће ово бити добар потез којим ћемо привући велики број туриста да посете оне крајеве наше земље који до сада нису, а можда је то баш Горњи Милановац”, Андријана Савић.

Велику број истакнутих личности из света спорта и музике узео је учешће у вечерашњем такмичењу које се одржава под покровитељством општине Горњи Милановац и Туристичке организације Горњег Милановца.

 

ТопПрес/ ГЗС