Наградни конкурс Поште: Тражи се најлепше писмо Божић Бати

Наградни конкурс Поште: Тражи се најлепше писмо Божић Бати

Наградни литерарни и ликовни конкурс Поште Србије „Писмо Божић Бати“ почео је 1. децембра и трајаће до 7. јануара 2022. године, а из тог предузећа позивају најмлађе – децу узраста до 12 година из целе Србије, да на папиру забележе, опишу или осликају свој доживљај најлепшег и најрадоснијег празника, одговарајући на тему „Мој најлепши Божић“, и освоје вредне награде.

Млади аутори могу се определити за цртеж, колаж, стихове, причу, поруке, честитке, или комбиновати литерарне и ликовне технике и формате, без ограничења у техници извођења и броју послатих радова.

Учешће може бити самостално, или колективно – преко предшколских и школских установа.

Радови се шаљу на адресу: Поштански преградак 900, 11000 Београд 6, са назнаком: Наградни конкурс „Писмо Божић Бати“.

Податке о аутору – име, датум рођења, град/место и контакт телефон родитеља/старатеља, потребно је навести на полеђини рада.

На групним радовима, наводи се назив, адреса и контакт телефон установе или васпитача/учитеља, одељење или васпитна група.

Уз све радове треба приложити изјаве о сагласности за коришћење и обраду наведених података о ауторима, од стране Поште Србије, за потребе конкурса (изјаве могу бити и руком писане).

Радове ће оцењивати Комисија, коју чине браћа Бојан и Иван Замуровић, светски познати сток фотографи, и прослављени писци за децу – Мирјана Булатовић, Невена Витошевић Ћеклић и Бранко Стевановић.

Пошта Србије наградиће по пет најбољих аутора у обе конкуренције.

Електрични тротинет, два таблета и два мобилна телефона додељују се у појединачној конкуренцији, а пет телевизора колективне су награде за најуспешније васпитне и образовне групе.

Резултати конкурса биће објављени 14. јануара, а свечана додела награда победницима биће накнадно организована.

Услови наградног конкурса и обрасци изјава о сагласности, доступни су на сајту Поште.

ТопПрес/  Извор: Танјуг

KOMENTARI