Нови Сад – Друга по реду конференција „Бизнис приче“ одржаће се 3. и 4. априла у „Мастер“ хали Новосадског сајма. У организацији ,,БИТ Евентс-а“, конференција ће ујединити истакнуте стручњаке из Србије и региона, предузетнике, бренд лидере, и бизнис инфлуенсере. Два конференцијска дана, умрежавање, преко 15 инспиративних предавања, „Данце & Цоннецт“ журке и 1200 предузетника на једном месту, оно је што овај догађај чини посебним.

– Како да унапредите свој бизнис, како изградити успешан тим, и који су то глобални трендови у пословању, приближиће нам водећи стручњаци кроз дискусије и радионице на конференцији. Неки од потврђених говорника на овогодишњој конференцији су Бранко Бабић (ПхиАцадемy), Божо Јанковић (Ентеријер Јанковић), Владимир Ђукановић (Филозоф са Wалл Стреета), Ана Петровић (нутрициониста-едукатор), Душко Радовић (Трансфера), Славица Сqуире (НЛП институт), Остоја Мијаиловић (ОМР група), Ајдин Брковић (Монетизе Ад) и многи други. Конферецију ће употпунити и Брyан Јохнсон, амерички предузетник (ЦЕО Кернел, ОС Фунд, Браинтрее) – кажу организатори за агенцију РИНА.

За све оне који желе да науче нешто ново, креирају јединствен стил управљања, размене идеје, надограде мрежу контаката, „Бизнис приче“ конференција право је место.

Карте за конференцију је могуће купити до попуњавања капацитета. Линк за куповину улазнице: хттпс://конференција.бизнисприце.цом/#резервиси
Покровитељи конференције су Покрајинска влада АП Војводине и Град Нови Сад.
Више информација о предстојећој конференцији можете пронаћи на web страницама: хттпс://бизнисприце.цом/конференција/
хттпс://бизнисприце.цом/

ФБ: хттпс://www.фацебоок.цом/бизнисприце
ИГ: хттпс://www.инстаграм.цом/бизнисприце/
ЛинкедИн: хттпс://www.линкедин.цом/цомпанy/бизнис-прице/

ТопПрес/ РИНА