Највећи тржни центар у централној Србији постаје БИГ: Попусти, забавни садржаји и велики концерт Гоце Тржан, као поклон  свим посетиоцима

Највећи тржни центар у централној Србији постаје БИГ: Попусти, забавни садржаји и велики концерт Гоце Тржан, као поклон свим посетиоцима

Крагујевац – Омиљена шопинг дестинација у централној Србији, популарна Крагујевац Плаза, у суботу, 16. октобра, званично ће постати део мреже БИГ центара и добиће ново име – БИГ ФАСХИОН Крагујевац. Тим поводом, посетиоце највећег затвореног тржног центра у овом делу земље очекују целодневни попусти, одлична забава и бројна изненађења. Једно од њих биће и велики концерт поп звезде Гоце Тржан, од 18 сати, у атријуму центра.

„Радујем се новом дружењу са публиком и што ћемо мојим концертом обележити почетак новог поглавља у раду овог добро познатог тржног центра. Волим наступе у БИГ центрима јер увек буде одлична атмосфера, а сигурна сам да ће тако бити и овог пута. Зато вас позивам да дођете у суботу, 16.10, да заједно плешемо и певамо све оне песме које највише волите“ – истакла је Гоца Тржан.

Долазак БИГ-а у Крагујевац, осим Гоциних хитова, обележиће и перформанс популарне плесне групе Уна Сага Сербица, као и наступ Миррор Цреw перформера у костимима од огледала. Осим тога, присутне ће забављати и ДЈ, као и локални плесни клубови. Све ово одвијаће се у централном атријуму у периоду од 16 до 20 часова. У истом термину, на првом спрату центра биће и посебно креиран дечији кутак где ће најмлађи моћи да се забаве уз аниматоре, штулаше, жонглере, маскоте Патролних шапа, занимљиве креативне радионице, али и уз карикатуристу који ће правити персонализоване карикатуре, а које ће посетиоци добити на поклон.

Поред промене имена и бројних новина које припрема за посетиоце у наредном периоду, БИГ ФАСХИОН Крагујевац, од 16. октобра, постаће и пет фриендлy за све кућне љубимце до осам килограма.

Крагујевац Плаза отворила је своја врата посетиоцима 2012. године. Захваљујући квалитетном споју брендова из области спорта, моде, али и због модерног Цинеплеxx биоскопа, одличних ресторана и кафића, БИГ ФАСХИОН Крагујевац биће и убудуће место за забаву и куповину за чланове целе породице.

Осим Крагујевца, у оквиру БИГ породице у Србији успешно послују и следећи центри: БИГ Нови Сад, БИГ Фасхион Оутлет Инђија, БИГ Панчево, БИГ Зрењанин, као и три центра у Београду: БИГ ФАСХИОН, БИГ ФАСХИОН Парк и БИГ Раковица. У наредном периоду овој породици шопинг центара придружиће се и Крушевац Схоппинг Парк.

ТопПрес/ ПР текст

Фото: промо

KOMENTARI

TOPPRESS: 0
DISQUS: 0