Прибој – Кажу да нема лепшег и топлијег кутка у старој Србији од Прибоја, ушушканог на обали Лима. Можда је управо ово место које сте тражили као склониште од свакодневних обавеза али и место где се са драгим особама можете опустити као ретко где.
Хотел Терме 36,6 је баш таква адреса, јер наделеко у Старој Србији нема таквог приредног  амбијента и врхунске услуге.

Пакети за дан заљубљених и Сретење

Већ за дан заљубљених и Сретење умешни угоститељи припремили пакете за све оне које желе на миру и у сјајном амбијенту проведу овај велики празник.


Тако на пример одмор у прелепој двокреветној соби романтична вечера за двоје,спа базен са лековитом водом и флаша најбољег црног вина коштаће вас 4900 динара по особи.

,,Велико је интересовање, зову нас са свих страна, а о нама најбоље говоре они који су већ били наши гости.Имамо још места за дан заљубљених, а у понуди нам је аранжман за Сретење. Тај празник ,када се по народном веровању сусреће зима и лето, се веома цени овде у старој Србији и за њега велико интересовање. Увек смо доступни за све наше госте на телефон 069 1731 035. О детаљима се можете упознатина нашем сајту www.terme36-6.com “ кажу у овом прелепом хотелском комплексу на обали Лима.

ТопПрес/ ГЗС