Необичан хоби Јелени доноси вредне поклоне

Необичан хоби Јелени доноси вредне поклоне

Топола – Јелена Манојловић (36) из села Божурња крај Тополе, своје слободно време и активност на друштвеној мрежи Фејсбук, претворила је у необичан хоби.

Јелена свакодневно прати разне странице познатих произвођача, лајкује, коментарише и учествује у дељењу у циљу добијања вредних поклона. Међутим, некима то баш и не полази за руком, али Јелена скоро свакога дана добије по неки поклон.

„Профил на Фејсбуку сам отворила 2015. године и од тада пратим дешавања и учествујем у бројним наградним играма, пратим промоције, делим их на свом профилу, коментаришем. Мој труд су људи препознали и наградили” прича Јелена.

Истиче да је играјући наградне игре добила бројне вредне поклоне који су додатно попунили кућни буџет.

„Немам сталан посао па преко лета када је сезона радова у пољу идем да берем воће, тад нисам на Фејсбуку али чим стигнем кући морам да одиграм неку игру. Део поклона које добијем задржим за себе, по нешто и продам и на тај начин нешто и зарадим али и радо поклоним пријатељима и другарицама,“поносна је Јелена.

Ова тридесетшестогодишња девојка до сада се опробала у многим наградним играма а највише је добила козметичких поклона. Шаљиво каже да јој је жеља да једнога дана добије аутомобил али, још увек нема тако великог поклона путем Фејсбук апликације.

ТопПрес

KOMENTARI