Топола –  На само пар километара од града у засеоку Ваганац део асфалтног пута је оштећен.

Мештани кажу да је проблем зато што је непрегледно а улазак у село је искључење са опасне кривине, до оштећења је дошло због преоптерећења пута. Високо растиње додатно отежава целокупну ситуацију јер се услед кише повија према путу па је пролазак аутомобилом још тежи.

„ Овим путем пролази доста људи, нарочито пољопривредници који иду на своје парцеле у  суседна села Крћевац и Рупник, због тога је дошло до оштећења и санација је неопходна“ објашњава мештанин села Бобан Величковић. Он додаје да су надлежни из локалне самоуправе упућени у проблем али да још увек ништа не предузимају.

Већ оштећен пут додатно уништавају тешки камиони који ову деоницу користе свакога дана.

“ Пут је у лошем стању, два возила не могу да прођу у исто време овде, јер је једна страна коловоза потонула тако да возила иду само једном страном пута. Када наиђе возило у сусрет или да се сударимо или да се један враћа а пут је не прегледан тако да сваки пролазак овим путем представља опасност за возаче. Лично ја сам пре пар дана само срећом избегао судар јер сам био опрезан. Аутомобили тешко пролазе али зато камиони који превозе земљу иду као од шале и наш пут сваким даном све више уништавају“ истиче Величковић.

ТопПрес

foto-top-press
Фото: ТопПрес