Shopping cart

No Widget Added

Please add some widget in Offcanvs Sidebar

TnewsTnews
  • Почетна
  • Вести
  • Облачно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином; РХМЗ: Од 26. до 28. марта обилније падавине, до 80 мм кише
Вести

Облачно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином; РХМЗ: Од 26. до 28. марта обилније падавине, до 80 мм кише

7

Облачно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином, нарочито пре подне. Дуваће појачан јужни и југозападни ветар. Топло за ово доба године – до 23 степена. У главном граду повремено с кишом и пљусковима. Температура до 21 степен.

Умерено до потпуно облачно и топло, ујутро и пре подне на северу и западу местимично са кишом и краткотрајним пљусковима, понегде праћених грмљавином, који ће од средине дана у остатку земље бити локалног карактера.

Ветар слаб и умерен јужних праваца, у планинским пределима јак југозападни, после подне и увече у Војводини у скретању на северни и у појачању. Најнижа температура од 7до 12, а највиша од 18 до 23 степена.

Среда: Облачно и мало свежије, у већем делу земље са кишом, понегде и са пљусковима. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, пре подне на северу Србије, а до краја дана и у осталим крајевима у скретању на северни и северозападни. Најнижа температура од 7 до 11, а највиша од 16 до 19 степени.

РХМЗ: Од 26. до 28. марта обилније падавине, до 80 мм кише

Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ) упозорио је данас да се од 26. до 28. марта очекују обилне падавине у деловима западне, централне и југозападне Србије, са 60 до 80 милиметара кише.

У упозорењу се истиче да се до краја марта очекује облачно и хладније време са честом појавом кише и локалних пљускова.

Како се наводи, на сливовима Јадра, Колубаре, Љига, Уба, Тамнаве, Ликодре, Љубовиђе, Скрапежа, Ђетиње, Моравице и Бјелице од 26. марта водостаји ће бити у већем порасту са могућношћу достизања упозоравајућих нивоа, док су на бујучним водотоцима ових сливова могућа локална изливања.

ТопПрес/ Извор: РТС

Коментари су затворене

Читајте још

We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.

Close Popup