У поподневним часовима данас очекује се појачан интензитет саобраћај пре свега на прилазима градским срединама, па на наплатним станицама може долазити до краћих задржавања, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Повремени пљускови доносе променљиво стање коловоза, због чега вожња може бити успорена.

На путевима у шумским подручјима јачи пљускови поред мокрих коловоза доносе одроне и наносе земље, због којих постоји већа опасност од проклизавања возила и треба возите спорије и пажљивије, наводи АМСС.

Измене саобраћаја због радова на путевима

Према информацијама Путева Србије на деоници пута Панчево – Баваниште, до 31. јула планирани су радови на рехабилитацији пута у дужини од девет километара, а саобраћај је регулисан знаковима привремене саобраћајне сигнализације и опреме.

На ауто-путу Е-75, на надвожњаку петље Мерошина, сутра у периоду од 8 до 12 часова биће извођени радови на уградњи путних метеоролошких станица.

Саобраћај ће се на надвожњаку одвијати наизменичним пропуштањем возила.

На деоници пута Лесковац (Стројковце) – Лесковац, до 1. октобра од 7 до 17 часова планирани су радови на редовном одржавању уз наизменично пропуштање возила регулисано ручно.

На ауто-путу Е-75, на надвожњаку петље Печењевце, сутра у периоду од 13 до 17часова биће извођени радови на уградњи путних метеоролошких станица.

Саобраћај ће се на надвожњаку одвијати наизменичним пропуштањем возила.

На деоници пута Зрењанин – Ечка, због радова на појачаном одржавању, планирана је обустава саобраћаја од кружног тока на улазу у Зрењанин из правца Ечке до прикључка за предузеће Алпин.

Алтернативни путни правац је кроз индустријску зону „Ечка-југоисток“, наведено је у саопштењу Путева Србије.

ТопПрес/ Извор: Танјуг