Од данас Дневник западне Србије видљив на подручју целе земље посредством Телекомове М-Сат платформе

Од данас Дневник западне Србије видљив на подручју целе земље посредством Телекомове М-Сат платформе

Телемарк телевизију, из чијег студија се емитује Дневник западне Србије, од данас можете пратити на 188. каналу М-Сат сателитске платформе Телекома Србије. Ова кабловска телевизија доступна је свима и идеална је за сва забачена и рурална подручја.

Дневник западне Србије који продукција ГЗС и тв Телемарк раде од марта месеца за веома кратко време постигао је невероватан успех код гладаоца. У овом тренутку покрива више од 15 општина међу којима су Љиг, Горњи Милановац, Чачак, Пожега, Ужице, Лучани, Ивањица, Бајина Башта, Љубовија,Чајетина, Нова Варош, Прибој, Пријепоље, Сјеница, Топола, Косјерић а у плану је и Вишеград.

,,Мислим да смо већ поставили темеље Медијског сервиса западне Србије. Дневник који смо покренули на телевизији Телемарк показао се као сјајно решење и нема сумње да смо направили велики искорак на медијској сцени овог дела земље. Мало ко је веровао да ћемо успети у овоме када смо кренули половином марта. Међутим сада већ могу да кажем да смо успели оно што до сада скоро никоме није пошло за руком. Сат времена држати пажњу гледалаца није нимало лако, али ево може се. У тих сат времена сместили смо и политичаре и привреднике, и ратаре, повртаре али и дали простора обичном човеку који итекако има шта да каже. И нема ту велике науке, мораш бити свуда, имати очи и уши за све, и када је лепо и тешко, ту смо са обичним светом. Истина је једина уредничка политика и ако тако радите, нема грешке“, каже Гвозден Николић идејни творац и главни и одговорни уредник Дневника западне Србије који се емитује сваким радним даном у 20.00 и 22.30 часова из студија телевизије Телемарк.

ТопПрес/ ГЗС

KOMENTARI