Од сутра пријава за нових 30.000 ваучера за одмор у Србији

Од сутра пријава за нових 30.000 ваучера за одмор у Србији

Пријављивање за нових 30.000 ваучера у износу од 5.000 динара за одмор у Србији почеће сутра, 6. јула, а заинтересовани грађани ће моћи на шалтерима свих корпоративних пошта широм земље да евидентирају пријаве и поднесу документацију.

Како је саопштено из Пошта Србије, током прошле недеље, Влада Србије издвојила је додатних 150 милиона динара за нових 30.000 ваучера за одмор на домаћим дестинацијама са више од 2.000 угоститељских објеката у понуди, у оквиру трећег циклуса пријавливања.

Пошта Србије, поред евидентирања, обезбеђује и доставу ваучера на кућне адресе корисника у виду вредносних писама, док се корисници позивањем Контакт центра Поште Србије на броју 0700 100 300, могу информисати о статусу својих пријава и условима коришћења ваучера.

Од почетка године, кроз ту подстицајну меру, Влада Србије уложила је 600 милиона динара у српски туризам, расподелом 120.000 ваучера у два циклуса.

Најтраженије дестинације до сада су биле Сокобања, Златибор, Врњачка Бања, Сијаринска Бања, Рибарска Бања, Горња Трепча, Дивчибаре, Копаоник, Бања Врујци и Бања Ковиљача.

Како наводе из Пошта Србије, о великом интересовању најбоље говори податак да је у другом циклусу, односно у мају, на шалтерима пошта, свих 20.000 пријава евидентирано за непуна два сата.

 

ТопПрес/ Извор: Танјуг

KOMENTARI