Топола – Председник Скупштине општине Топола Драган Јовановић сазвао је за сутра, четвртак 32. Седницу Скупштине општине Топола, за коју је предвиђен дневни ред сачињен од 12 тачака.

Пред одборницима ће се наћи Предлог Друге измене и допуне Плана генералне регулације насеља Топола, као и Предлог Одлуке о одређивању правца пружања државних путева првог и другог реда који пролазе кроз насељено место Топола. Такође биће речи и о Предлогу Одлуке о отуђењу непокретности у јавној својини општине Топола, и о Предлогу Одлуке о успостављању сарадње са општином Станари, Република Српска.

Одборници ће се упознати са усвојеним Извештајем о извршењу прихода и примања, расхода и издатака Одлуке о буџету општине Топола за период од 01.01.-30.09.2019. године.

Разматраће се  Извештај о реализацији годишњег плана рада Предшколске установе „Софија Ристић“ Топола за школску 2018/2019. годину, као и Годишњи плана рада Предшколске установе „Софија Ристић“ Топола за 2019/2020 годину.

На дневном реду ће се наћи и Предлог Решења о именовању Општинског савета родитеља општине Топола и Предлог Решења о разрешењу и именовању члана Управног одбора Туристичке организације „Опленац“ Топола.

Седница ће се одржати у згради општине Топола, на другом спрату са почетком од 9 часова.

ТопПрес