Топола – У организацији Културног центра Топола данас је одржан Новогодишњи Сајам креативаца који је окупио неколико излагача а међу њима по први пут две младе талентоване девојчице које нису имале сличну прилику да покажу своје умеће.

Фото: ТопПрес

„Када смо организовали први Сајам идеја нам је била да  људима са територије наше општине који праве различите рукотворине дамо ветар у леђа и шансу да прикажу своја дела. Данас су са нама људи који су од самог почетка али и нове младе наде које су се први пут пријавиле и веома нам је драго због тога јер на овај начин можемо да их подржимо да и даље излажу своје рукотворине. Што се тиче програма за наредни период имаћемо филмску пројекцију филма ‘Вера’ који је сниман овде у Тополи, затим фестивал обредних хлебова, низ позоришних представа како за децу тако и за одрасле“, рекла је за ТопПрес Ема Стевановић, директор Културног центра у Тополи.

Фото: ТопПрес

На данашњем Сајму учешће су узеле и ученице из Ученичке задруге „Опленачка визија“ које су изложиле део новогодишње понуде која ће се наћи и на „Новогодишњем фестивалу“ који је заказан за сам крај месеца у холу Средње школе „Краљ Петар I“ у Тополи.

ТопПрес

Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес