Фото: Дејан ПетровићФото: Дејан Петровић

Топола – У препуној сали биоскопа у петак је одржана завршна конвенција Изборне листе број 3 „Нови људи – Топола наша земља – Мирко Јевтић – Топола се воли“. Поред кандидата са Изборне листе, скупу су присуствовали бројни чланови и симпатизери Групе грађана  „Нови људи за Бољу Тополу“ и Удружења  „Топола наша земља“ као и представници још неколико опозиционих партија које ће се наћи пред бирачима 17. децембра.

Фото: ТопПрес

Окупљенима су се обратили Мирко Јевтић носилац листе „Нови људи – Топола наша земља – Мирко Јевтић – Топола се воли“, адвокат Александар Тодоровић, председник Удружења „Топола наша земља“ и кандидати са поменуте Изборне листе Иван Филиповић,  Зорка Станојевић Антић, Ана Никодијевић, Катарина Брковић,  Срећко Чолић, Милош Ђурић и Ивица Карић.

Фото: ТопПрес

„Представили смо наш план и програм и кандидате са листе, већ имамо техничку сарадњу са опозиционим партијама у овој кампањи, ова завршна конвенција представља све оно што ће водити Тополу после 17. децембра а оно што је уништило Тополу отићиће у заборав. Морамо да зауставимо одлазак младих из Тополе, за 20 година 10.000 људи је мање у Тополи, морамо да променимо политичку и уопште атмосферу у Тополи. Не сме бити страначког запошљавања, морамо да обезбедимо да млади остану овде. Комунално предузеће је доведено у колапс, школство има доста пропуста, нема установе која може да се похвали сјајном ситуацијом свуда има доста потешкоћа и треба да се ради на свим пољима максимално, ми то можемо и треба нам ваша подршка да у томе успемо“, изјавио је за ТопПрес Мирко Јевтић, носилац Изборне листе „Нови људи – Топола наша земља – Мирко Јевтић – Топола се воли“.

Мирко Јевтић, фото: ТопПрес

Скуп је почео химном Републике Србије „Боже правде“, у интерпретацији Хаџи Николе Мијовића, познатог фронтмена београдске групе „Есхатон“ а у завршници конвенције отпевана је стара народна песма  „Седам сати удара“ која је посвећена трагично настрадалом Дејану Манојловићу Жикином који је био одборник Групе грађана „Нови људи за бољу Тополу“.

ТопПрес

Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес