ОК Карађорђе вратио стару славу уз помоћ Mozzarta

ОК Карађорђе вратио стару славу уз помоћ Mozzarta

Топола – И када је све стало, а на трибинама није било публике да бодри клубове, компанија Mozzart наставила је да им пружа подршку као искрен пријатељ српског спорта. Уз помоћ ове компаније, одбојкаши из Тополе су у прошлој сезони остварили свој сан и постали нови чланови Прве лиге.

Један од најстаријих одбојкашких клубова у Србији, Карађорђе из Тополе, пре неколико година био је на корак од гашења и сви данашњи успеси деловали су им далеко. Уз пријатеље клуба, међу којима се нашао и регионални лидер у приређивању игара на срећу, успели су ипак да врате клубу стару славу.

– Топола је некада била расадник одбојкашких талената и од чувене школе Мије Тодоровића правили смо велике играче. Желели смо то да покренемо поново, а у томе нам је помогао Mozzart. Захвални смо овој компанији што је са нама од почетка. Њихова подршка расте из године у годину, што показује да су наш искрен пријатељ. Прво су нам поклонили нову опрему, а онда су постали и наш спонзор. Много нам значи сарадња са њима – каже председник клуба Милан Николић.

Фото: Моззарт, ПР служба

Он подсећа да су 2017. реорганизовали клуб и изабрали нову управу састављену од бивших играча, који су учинили све да клуб основан 1964. врате на одбојкашку мапу Србије и региона.

– Поносан сам на ову екипу. Енергија која се створила око овог клуба резултирала је дивним моментима, победама, непоражени смо на домаћем терену. Успели смо да вратимо неке старе играче из Тополе, сада је њих пет у тиму. Осим тога, створили смо велику базу деце која сада бесплатно тренирају и воле овај спорт – закључује Николић.

ТопПрес/ ПР текст

Фото: Моззарт, ПР служба

KOMENTARI