Топола – Много је стамбених зграда у Тополи али само је једна ових дана посебна и другачија од свих. Иако је изградјена далеке 1970 године и нагриза је зуб времена, управница која је на ту функцију дошла пре само месец дана дала јој је нови живот.

„Пре 50 година сам завршила школу и отишла из Тополе, вратила сам се пре пет година и последњих месец дана сам на функцији управника зграде Принца Томислава Карађорђевића 15. Обишла сам целу Европу али Топола је најлепша“, каже Светлана Николић Петровић управница.

Светлана Николић Петровић управница зграде, Фото: ТопПрес

Иако је на месту управника свега месец дана ова храбра жена се одмах ухватила у коштац са свим проблемима које је ту и затекла а срећа и задовољство станара су јој на првом месту.

“ Ми смо као велика породица, дишемо једном душом, довољно је да једно предложи и сви смо ту да прискочимо у помоћ, заједнички смо одрадили ову декорацију, свако је на свој начин дао допринос. Најмлађи су наша радост иако их је само четворо у згради трудимо се да на сваки начин улепшамо њихово детињство. Пошто су троје деце старији, а само је Ђорђе мали ми смо одлучили да за њега купимо поклон пакетић“, каже управница.

Фото: ТопПрес

С обзиром да је зграда старије градње кров на њој је почео да прокишњава а управница је већ почела тај проблем да решава.

„Имамо проблем са кровом али и то завршавамо као и све остало по приоритетима. 22. децембра имамо годишњу скупштину и тад ће бити представљен програм рада и активности за следећу годину. Ја сам дошла последња овде али све их волим, поштујем и надам се да ћемо се дружити бар још 20 година“, наглашава Светлана и додаје да јој је жеља да сви следе њихов пример, да се воле, поштују и друже.

Фото: ТопПрес

Речи хвале за нову управницу имају сви станари, и подржавају је у свим активностима.

„Сви смо сложни, лепо сарађујемо, похвале за нову управницу, приредила је дивно изненађење за најмлађег станара. На жалост мало деце имамо, само је Ђорђе мали и краси ову зграду, уноси велику радост и сви смо се сложили да му приредимо изненађење“, каже Милена Максимовић Ранђеловић.

Фото: ТопПрес

Док су декорисали зграду станари су се засладили укусним фокачама које је њихова комшиница Јелена припремила а поклон за маленог Ђорђа остао је под јелком до празника.

ТопПрес

 

Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес