Топола – Општински одбор Социјалистичке партије Србије у Тополи огласио се саопштењем поводом преговора са коалиционим партнерима ради формирања локалне власти. Подсећамо листа СПС-ЈС на локалним изборима освојила је три мандата.

Њихово саопштење преносимо у целости:

„Поводом навода изнетих у стилу оне народне пословице “што је баби мило то јој се и снило” од стране представника бивше власти у општини Топола. Коалиција Ивица Дачић СПС-ЈС истиче резолутан и јасан став који је исказан и одмах након завршених изборних радњи. Дакле, након одржаних локалних избора, а узимајући у обзир доминантно исказану вољу бирача, расположење чланова и симпатизера наше коалиције, као и став локалног партијског руководства Социјалистичке партије Србије је следећи. Општински одбор у Тополи је одлучио да након завршетка изборних радњи ступи у преговоре са ОО СНС у Тополи ради формирања локалне власти. Ти преговори су увелико у току.

Сматрамо да Тополу мора водити коалиција која већ осам година успешно води Србију, као и да мора постојати усклађеност између рада државних и локалних органа власти.

Грађани су на изборима изразили став да се стање у Тополи мора мењати, а на СНС-у и СПС-у је иницијатива за спровођење промена које ће општину Топола учинити бољим местом за живот, а чему ће СПС својим радом и политичким искуством пружити пуну подршку“, каже се у саопштењу  ОО СПС Топола.

ТопПрес