Возачима ће током јутра вожњу отежавати магла и сумаглица, због које на појединим деоницама поред река и у котлинама видљивост може бити мања од 100 метара.

Возите опрезно и спорије, јер су коловози влажни на деоницама где магла смањује видљвост, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Према информацијама Управе граничне полиције, добијеним у 05.30 часова, теретна возила на излазу из земље на граничном прелазу Хоргош чекају три сата.

У зони петље Остружница смањена видљивост због магле

На ауто-путу Е-75, на Обилазници око Београд у зони петље Остружница смањена видљивост због појаве магле, саопштило је јутрос ЈП „Путеви Србије“.

Моле се учесници у саобраћају да прилагоде брзину кретања због појаве магле, која смањује видљивост на појединим путним правцима.

Ваљево – Рогачица, данас од 10.30. до 13.30 часова, због одржавања спортске приредбе доћи ће до повремених обустава саобраћаја од спомен-бисте генералу Ðукићу до Јовање и назад. Ауто-пут Е-75, до 1. новембра радови на рехабилитацији надвожњака на петљи Лапово. За саобраћај су затворене возна и зауставна саобраћајна трака у оба смера, као и укључење из Лапова за Ниш.

На петљи Орловача, до 15. новембра током извођења радова на рехабилитацији десне коловозне траке биће онемогућено искључење/ускључење из следећих смерова:

-смер Нови Сад (Обреновац) – Љиг (гробл?е Орловача) -смер Нови Сад (Обреновац) – Петлово брдо -смер Љиг (гробл?е Орловача) – петља Бубањ Поток – Ниш -смер Петлово брдо – петља Бубањ Поток – Ниш.

Пре петље Орловача саобраћај из смера Нови Сад – Ниш преусмерен је на леву коловозну траку до краја сектора 5 (након тунела Стражевица) и даље се саобраћај одвија по постојећем измењеном режиму у смеру ка Бубањ Потоку.

Из смера Ниш – Нови Сад, кроз тунел Стражевица до службеног пролаза, за саобраћај је затворена претицајна саобраћајна трака, док ће се саобраћај одвијати возном саобраћајном траком.

Према информацијама Управе граничне полиције у 07.30 часова:

-на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.

ТопПрес/ Извор: Танјуг