Опрез у вожњи због промена и кише, радови у тунелу Бранчић

Опрез у вожњи због промена и кише, радови у тунелу Бранчић

Аутомотосавез Србије саопштио је да ће се до 21. априла од 7 до 17 часова изводити радови на редовном одржавању деонице ауто пута између петље Нова Пазова и петље Инђија у смеру Београд – Нови Сад.

У току извођења радова саобраћај ће се одвијати само возном траком.

До 16.априла у тунелу Бранчић одвијаће се радови на редовном сервису у левој цеви тунела, те ће се саобраћајне траке затварати наизменично у смеру Прељина – Љиг.

До 19. априла предвиђени су радови на редовном одржавању на деоници Уб – Лајковац у оба смера, а у зони радова за саобраћај ће бити затворене зауставне траке.

До сутра у 16 часова на деоници петља Душановац – петља Ласта – петља Бубањ Поток за саобраћај су затворене зауставна и делимично искључне траке на краћим локалним деоницама ауто-пута кроз град Београд, а саобраћај се одвија возном и претицајном траком и успорено на искључним тракама.

До 16. априла од 10 до 16 часова изводиће се радови на санацији оштећеног коловоза на деоници петља Бубањ Поток – хотел 1000 Ружа – кружни ток Ресник, а саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила из једног и другог правца, на више локалних места и уз семафорску сигнализацију.

Према информацијама Управе граничне Полиције РС добијеним у 7.15 часова нема задржавања на путничким терминалима, а на теретним се чека и то на Батровцима и Келебији 120 минута, на прелазу Сремска Рача 60, а на Хоргошу 90 минута.

ТопПрес/ Извор: Танјуг

KOMENTARI