Софија, Топола – На 36. Међународном сајму туризма у Софији представила се Општина Топола.  Да постоји велико интересовање бугарских туриста за Србију и Тополу, доказало се и на овом сајму.

„Туристичка организација ‘Опленац’ Топола и сеоско газдинство Јовановић из Горње Трнаве представили су се бугарским туристима на сајму у Софији.  Боравили смо тамо један дан, дали смо нашу понуду у виду штампаног промотивног материјала и брошура за Опленачку бербу, винарије, сеоска туристичка газдинства, смештај у Тополи, културно-споменичко наслеђе и све остало што је у понуди овог краја и што би било интересантно њиховом тржишту“, рекао је за ТопПрес Мирослав Јевтић, радник ТО „Опленац“.

Према његовим речима, понуда са којом се Топола представила на  сајму оставила је добар утисак на агенције али и посетиоце.

„У разговору са преко 20 њихових агенција  увидели смо да постоји велико интересовање. Неки туристички чиниоци у Тополи су већ добили прве понуде одмах након сајма тако да, сматрамо да је сајам имао ефекта“, истиче Јевтић и додаје да ће и следеће године посетити сајам у Софији са већом организацијом и понудом.

ТопПрес