Топола – У сали Визиторског центра у Тополи, данас је одржана презентација правилне употребе дечјих ауто седишта након чега је заменица председника општине Топола Јасна Вуковић поделила родитељима ауто седишта. Акцију поделе бесплатних ауто седишта општина Топола спроводи већ дужи период, а само ове године подељено је око 100 ауто седишта за најмлађе.

Фото: ТопПрес

„Општина Топола је препознала значај за безбедност наше деце, данас смо поделили 20 ауто седишта, а све укупно око 100 за ову годину. Презентација која је одржана такође је веома важна, јер безбедност деце зависи од правилне употребе ауто седишта. Поред ове акције, ми смо за свако рођено дете обезбедили значајну суму новца, не само за прво рођено у години, већ за свако дете које се роди у нашој општини“, рекла је за ТопПрес Јасна Вуковић, заменица председника општине Топола.

Фото: ТопПрес
Акцију доделе дечијих ауто седишта традиционално спроводи Савет за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима на територији општине Топола. О безбедности и правилној употреби седишта за децу говорила је Маријана Јовановић.

ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес