Фото: ТопПрес

Топола – У среду, 21. септембра 2022. године, у цркви Рођења Пресвете Богородице у Карађорђевом граду, отпочеће обележавање Дана Општине Топола и општинске славе Рођење Пресвете Богородице – Мала Госпојина.

Обележавање Дана општине отпочеће Литургијом у цркви Рођења Пресвете Богородице  у Карађорђевом граду  која је заказана за девет часова и трајаће до 10:30.

Након тога у 10:30 уследиће литија улицама вароши до зграде општинске управе где ће се у 11 сати обавити сечење славског колача испред  зграде Општине Топола.

У 12 часова заказана је свечана седница Скупштине општине Топола у сали биоскопа.        

Председница Скупштине општине, Јасна Вуковић и председник општине Владимир Радојковић ће се поздравним   говорима обратити гостима, након чега ће се   добитницима уручити Повеље Рођења Пресвете Богородице које се додељују за изузетне резултате и допринос развоју општине Топола као и Захвалнице за помоћ у развоју општине Топола.

-Прослави ће присуствовати представници Министарстава у Влади Републике Србије, локалних самоуправа Србије и региона и  бројне угледне личности јавног живота Србије.

ТопПрес