Топола – У Тополи је данас одржана 69. Седница Општинског већа, на Дневном реду нашло се преко 20 тачака које су и усвојене. Највише речи било је око пословања Јавно комунално стамбеног предузећа Топола а већници су разматрали извештај овог предузећа о одржавању путева и улица на територији општине Топола за прошлу годину.

Фото: ТопПрес

„Донете су одлуке о водоводу и канализацији, јавној расвети и то је све припрема за скупштину која ће се одржати 4.  марта. Остале одлуке спадају у домен редовног пословања, одобравали смо средства, помоћи, имали смо неколико захтева за санирање путева, мислим да је само један захтев одбијен. Што се тиче ученичких стипендија донели смо одлуку да оне буду 5.500 динара за ову годину, у припреми су уговори, опредељено је скоро пет милиона динара за ту намену“, рекао је за ТопПрес Владимир Радојковић, председник општине Топола.

Фото: ТопПрес

Разматран је и извештај о реализацији пројекта „Развој услуга у општини Топола за децу и младе са тешкоћама у развоју“ током 2022. године.

Усвојено је и неколико захтева за надохнаду штете настале услед уједа паса луталица као и за финансијску помоћ за лечење суграђана.

ТопПрес

Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес