Београд, Младеновац – Више јавно тужилаштво у Београду подигло је данас оптужницу против Дејана С. (45) из Краљева и Мирослава Ј. (39) из Београда, због сумње да су ради даље продаје држали 44.7 килограма марихуане, која је 31. маја ове године пронађена у гаражи у дворишту куће у којој живи Мирослав Ј. у Младеновцу.

Оптужницом, која је поднета Вишем суду у Београду на одлуку о потврђивању, окривљенима се на терет ставља кривично дело Неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, наводи се у саопштењу Вишег јавног тужилаштва у Београду.Тужилаштво је предложило да се окривљенима продужи притвор.

Сумња се да је Дејан С. 31. маја аутомобилом марке “Мерцедес Бенз Б 200” дошао до куће Мирослава Ј. у Младеновцу и паркирао га у гаражу, по претходном договору.

Потом је почео да извлачи дрогу из “штека” у аутомобилу, односно из специјално израђене конструкционе шупљине и смешта је у десни угао гараже. Марихуана је била упакована у 45 пакета.

Тако је затечен од стране полицијских службеника, који су претходно вршили његову опсервацију, док је Мирослав Ј. затечен у дворишту.

Оба окривљена су и раније осуђивани и то Дејан С. шест пута, а Мирослав Ј. једном.

ТопПрес/ Извор: Танјуг