Остоја Мијаиловић није заборавио родни крај: Село Прислоница код Чачка добило продајни центар луксузних аутомобила

Остоја Мијаиловић није заборавио родни крај: Село Прислоница код Чачка добило продајни центар луксузних аутомобила

Чачак – Компанија `British Motors`, ексклузивни увозник Јагуар – Ланд Ровер возила за Србију и Црну Гору, отварила је данас нови овлашћени продајно-сервисни центар у Чачку – “British Motors Zapad”, пише агенција РИНА.

Пре двадесет година Остоја Мијаиловић, власник компаније, у својој родној Прислоници отворио је први ауто сервис, а данас на тој локацији и западни продајни центар.

Остоја Мијаиловић није заборавио родни крај, фото: РИНА

„Није случајност да после толико година уложимо део зарађеног капитала у овај крај, јер у Прислонци раде јако вредни људи и мислим да Чачак заслужује овако велелепни објекат са светским брендовима који постоје у целом свету. Ово је овлашћени продајно сервисни центар Јагуар – ленд ровер возила, други у Србији, први је отворен у Београду ”, рекао је Остоја Мијаиловић, власник и генерални директор компаније `British Motors`.

Заступник марке Јагуар и Ланд Ровер, фото: РИНА

Данас је одржана и промоција модела `Land Rover Defender`, најновијег у генерацији. Ради се о традиционалном аутомобилу чија производња је престала 2015. године и сада је изашао нови модел који има троје врата, а ради се о луксузном премиум ауту. Аутомобил је високе, луксузне класе намењен за градску вожњу и брдско-планинске крајеве, могу да га возе и мушкарци и жене. Светског је изгледа, елеганције и даје сигурност.

ТопПрес/ РИНА

Село Прислоница добило продајни центар луксузних аутомобила, фото: РИНА

KOMENTARI