foto-wild-boars-kragujevac-ragbi tifoto-wild-boars-kragujevac-ragbi ti

Топола – Данас се навршава пет  година од трагичне несреће у којој је  Миро Богдановић  прерано завршио свој овоземаљски живот.

Миро је носио са собом младост, енергију, шалу, смех и расположење. Као и многи млади момци из Тополе, радо се такмичио на спортском терену,  у одбојци, баскету, тенису. Онда је постао и професионалац у америчком фудбалу, репрезентативац, освајач  шампионских титула са „Дивљим Вепровима“ из Крагујевца.

Када је престао са активним играњем, постао је тренер и тај посао је радио са великом љубављу и само њему својственим смислом за игру и победу.

Миро је био пријатељ свима, добар спортиста и још  бољи син. Живео је живот пуним плућима, ишао за својим жељама, радио оно што је волео.

Миро, на нашу жалост, није негде тамо сам. Топола је трагично и несрећно изгубила премного младих, талентованих, добрих људи:  Марко Секулић, Стефан Миловановић, Зоран Тончић, Иван Јокић, Гага Миливојевић, Бојан Урошевић, Тијана Станојевић, Марко Игњатовић, Неда Поповић, Александар Вујић, Филип Јокић, Милан Танасијевић.

Ми их не смемо никада заборавити, не смемо заборавити њихову младост и прекинуте жеље.

 

ТопПрес