Отварање прве пумпе на аутопуту Милош Велики показало се као пун погодак, возачи одушевљени

Отварање прве пумпе на аутопуту Милош Велики показало се као пун погодак, возачи одушевљени

Горњи Милановац – Прва бензинска станица на аутопуту „Милош Велики“ у селу Соколићи, у близини наплатне рампе у Прељини отворена је крајем маја. Да је ова инвестиција била пун погодак показује и велики број грађана који су управо на овој локацији одлучили да одморе док путују ка Западној Србији.

„Ово је феноменално. Неретко се дешавало да са страхом идем аутопутем јер нисам био сигуран да имам довољно горива до Љига или до Прељине. Сада је путовање релаксираније. Супруга и ја једва смо пронашли место за седење, све је било пуно. Морам рећи да је и храна одлична, а особље љубазно. Све у свему пријатна вест“, рекао је за РИНУ Иван Поповић из Београда.

Отварање прве пумпе на деоници аутопута од Прељине до Пожеге има бенефите и за Чачане и Горњомилановчане, јер је нова радна места добило двадесетак људи. У плану је да следеће године буде изграђена још једна бензинска станица у смеру из Чачка ка Београду.

Отварање прве пумпе на аутопуту Милош Велики показало се као пун погодак, фото: РИНА

Извођачи радова претходно су потписали уговор са општином Горњи Милановац да ће све путне правце које користе приликом изградње, на подручју општине, вратити у првобитно стање, што је и учињено.

„Насута је деоница у дужини од 1200 метара, док ће 700 метара бити асфалтирано. У оквиру радова асфалт ће бити постављен и на платоу испред Цркве у Брђанима. Извођач радова је овом приликом урадио више од договореног и од онога што је дефинисано уговором” , истакао је Дејан Ковачевић председник општине Горњи Милановац.

Председник МЗ Брђани Драгомир Савић истакао је да завршетак радова на овој деоници доста значи мештанима Брђана.

„Људима је враћено поверење јер су имали горко искуство приликом радова на изградњи ауто-пута са предузећима Азвирт и Планумом. Захваљујући садашњем извођачу радова и подршци општине добили смо више него што смо тражили и веома смо задовољни”, нагласио је Савић.

ТопПрес/ РИНА

Отварање прве пумпе на аутопуту Милош Велики показало се као пун погодак, фото: РИНА

KOMENTARI