Избори ће данас бити поновљени на 54 бирачка места за избор народних посланика, на 35 бирачких места за избор председника Републике и четири бирачка места за београдске изборе. Биралишта отворена од 7.00 до 20.00.

Републичка изборна комисија саопштила је да ће се поновљени избори за народне посланике одржати наукупно 54 бирачка места, док ће гласање за председника Републике бити поновљено на укупно 35.

Гласачки листићи за избор народних посланика биће розе боје и штампаће се њих 32.181, а листићи за избор председника биће тиркиз боје и њих бити штампано 28.687.

У Београду сва бирачка места отворена на време

Председник Градске изборне комисије у Београду Зоран Лукић рекао је за Танјуг да су сва бирачка места за понављање избора отворена јутрос на време у 07.00 сати и да није било нерегуларности.

Према ранијој одлуци Градске изборне комисије (ГИК) у Београду, данас ће се на четири бирачка места у главном граду поновити и гласање за одборнике београдске скупштине.

Реч је бирачким местима 31 и 49 у општини Палилула, 39 у општини Стари Град и 106 у општини Чукарица на којима ће гласање бити поновљено сутра, 16. априла.

ТопПрес/  Извор: Танјуг, РТВ

One thought on “Отворена бирачка места за понављање избора”

Comments are closed.