Фото: ТопПресФото: ТопПрес

Топола- Данас је општина Топола постала богатија за још један модеран  малопродајни објекат, у питању је НИС  Петрол бензинска станица  која је после вишемесечних радова свечано отворена.

Отварању су присуствовали представници компаније НИС Павел Кандалинцев – заменик директора блока промет и Бранко Радујко – директор дирекције за малопродају, као и градски званичници општине Топола.

Отварањем овог објекта купцима ће бити на располагању 24 сата дневно висококвалитетни деривати евро пет стандарда домаће производње, а део понуде су и премијум G- Drive нафтни деривати, као и ТНГ унапређеног квалитета из Рафинерије нафте Панчево. Нова НИС Петрол бензинска станица реконструисана је у складу са најсавременијим светским техничким и еколошким стандардима, а у понуди је и широка понуда допунског асортимана.

Поводом отварања купце очекују пригодни поклони, а возило Дома здравља „ Свети Ђорђе“ из Тополе  као и возило ЈКП „ Топола“ добили су пун резервоар горива.

Станицу је свечано отворио Драган Јовановић и Павел Кандалинцев.

„Велика ми је част и задовољство што у нову годину улазимо са једном оваквом савременом станицом, где ће грађанима бити на располагању деривати врхунског квалитета“ рекао је председник Скупштине општине Топола Драган Јовановић.

ТопПрес

Отварање станице, Фото: ТопПрес
Отварање НИС Петрол бензинске станице, Фото: ТопПрес
Донација горива, фото: ТопПрес
Донација горива, фото: ТопПрес
Донација, фото: ТопПрес
Донација горива, фото: ТопПрес
Отварање  нове бензинске станице, фото: ТопПрес
Отварање нове бензинске станице, фото: ТопПрес
Отварање, фото: ТопПрес
Отварање, фото: ТопПрес