Фото: принтскринФото: принтскрин

Смедеревска Паланка – Прва Лидл продавница у Смедеревској Паланци отворена је јутрос у тачно 8:00 часова, на адреси Синђелићева 13. Након свечаног пресецања врпце од стране представника Лидла и председника општине Смедеревска Паланка, Николе Вучена, Паланчани су по први пут имали прилику да у свом граду доживе јединствено искуство Лидл куповине и пронађу своје фаворите међу пажљиво одабраним асортиманом, објављено је на сајту општине Смедеревска Паланка. 

„Од данас смо у прилици да и грађанима Смедеревске Паланке пружимо оно по чему смо већ постали препознатљиви у нашој земљи – понуду са најбољим односом цене и квалитета. Радујемо се посетама Паланчана и честитамо новим колегама на успешно отвореној продавници“, изјавила је Марија Којчић руководилац Корпоративних комуникација у компанији Лидл Србија. Отварање нове Лидл продавнице у Смедеревској Паланци, донело је Паланчанима нова радна места, а Лидл тим је постао већи за око 40 колега које очекује петодневна радна недеља, уз гаранцију плаћеног сваког минута рада. Додатно, очекују их конкурентни услови рада и бројни бенефити попут приватног здравственог осигурања под једнаким условима за све запослене.

„Велико је задовољство да присуствујем отварању савременог дисконта попут Лидла у нашем граду, Смедеревској Паланци. Имали смо прилику да видимо како једна озбиљна компанија приступа изградњи продајног објекта, што не укључује само продавницу већ и приступне саобраћајнице. Додатно, отворила су се нова радна места за махом младе људе, који ће на тај начин остати да живе у Смедеревској Паланци“, изјавио је председник општине Смедеревска Паланка Никола Вучен. Како би подржали новоостварене родитеље, компанија Лидл Србија је спремила и изненађење за Паланчане у виду „бабy боx“ пакета. У недељи након отварања продавнице, од 6. до 13. јуна, све маме и новорођенчад која ће стићи на свет у Општој болници „Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци добиће пакет производа од Лидла за њихове успешне прве заједничке дане. Мамама ће пакети бити уручени приликом изласка из породилишта, наводи се на сајту ове општине. 

ТопПрес

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

CAPTCHA