Топола – Општински одбор Социјалистичке партије Србије  у Тополи у присуству потпредседника Бранка Ружића отворио је нове просторије које се налазе на адреси Булевар Вожда Карађорђа број 19.

Отварањем просторија почиње појачана политичка активност СПС у Тополи, која ће бити обележена новим лицима, квалитетним идејама и ефикасним начинима политичког рада. Циљ нам је да зауставимо назадовање и свеопшту стагнацију наше општине, да задржимо младе људе и унапредимо услове живота у нашој вароши и нашим селима. Сви који деле наше идеје и наше циљеве и имају вољу да се боре за боље сутра , добродошли су да нам у тој идеји и борби помогну, објављено је на инстаграм страници СПС Топола.

Фото: ТопПрес

Истог дана када су отворене просторије, одржана је и изборна конференција општинског одбора СПС у Тополи, којој су присуствовали потпредседник Бранко Ружић, потпредседница проф. др Славица Ђукић Дејановић и више локалних функционера из других општинских одбора. За нову председницу општинског одбора изабрана је Јелена Јовановић, а изабран је и нови Општински одбор.

Изабрани су и делегати за XL конгрес СПС-а, који је заказан за 17. децембар 2022. године.

Фото: ТопПрес

Ново руководство општинског одбора, уз јасну подршку врха Партије, отпочеће појачану политичку активност, ради консолидације и унапређења рада општинског одбора.
Очекује нас подмлађивање општинског одбора, пријем нових чланова и ширење организације, како би СПС повратио место на локалној политичкој сцени, које му је увек припадало, наводи се на Инстаграм страници СПС Топола. 

ТопПрес

Фото: принтскрин Инстаграм