Фото: ГЗС

Прањани – Синоћ су на Сабору виолиниста у Прањанима додељена мајсторска звања најбољим виолинистима Србије којима је уручено мајсторско писмо.
Ово највише признање Сабора уручено је Момчилу Моми Станојевићу, Перици Васић, Елвису Младеновићу, Дејану Пауновићу Влауци, Бранку Ристићу, Момиру Јовановићу, Синиши Возу и Саши Петровићу.

Фото: ГЗС

„Звање ,,Мајстор виолине“ не може понети свако. Ово је диплома стечена пред очима десетине хиљада људи на овом стадиону и због тога је то признање вредније од било ког другог, јер је сваки од добитника полагао и положио испит са десетком на овој јавној катедри и пред очима Сабораша“ ,казао је председник општине и Саборског одбора Дејан Ковачевић.

Фото: ГЗС

Посебна захвалност припала је Игору Пејовићу и Ранку Ђурићу који ће од наредне године бити капитени селекције која ће се надметати заједно са Миланом Шишићем, Давидом Марковић, Душаном Спасојевић, Огњеном Бабићем, Стефаном, Николом, Емом. То је генерација која долази, и они ће као Мома Станојевић за коју годину без сумње понети највећа саборска признања.

ТопПрес/ ГЗС

Фото: ГЗС
Фото: ГЗС
Фото: ГЗС
Фото: ГЗС
Фото: ГЗС
Фото: ГЗС
Фото: ГЗС
Фото: ГЗС