Топола – Паркинг сервис ,,Савант“ ДОО Београд обавештава кориснике својих услуга да у време новогодишњих и божићних празника, 31. децембра 2020. године као и 1. и 2. јануара 2021. године и 7, 8. и 9. јануара 2021. године неће контролисати и наплаћивати паркирање у зонираним деловима општине, саопштено је из овог предузећа.

Канцеларија у улици Булевар вожда Карађорђа 54 радиће по уобичајеном радном времену у четвртак, 31. децембра 2020. године и у петак, 8. јануара 2021. године.

,,Савант“ ДОО Београд корисницима својих услуга и свим становницима Тополе честита предстојеће празнике.

ТопПрес

 

One thought on “Паркинг сервис ,,Савант“ у Тополи током наступајућих празника неће наплаћивати паркинг у зонираним деловима општине”
  1. Zar Topola ne moze sama da naplacuje parking ,nego privatna firma iz Beograda ?!
    Jos se nista ne menja od predhone vlasti.Ta firma funkcionise verovatno preko gospodina 10%!!! Pljuste kazne vozacima ,kojima je isteklo vreme za parkiranje ,a izmedju Policije i Opstine tri reda parkiranih auta ,tako da ne moze da se prodje.
    I tu niko nista ne preduzima..Svako hoce da parkira ispred banke ,prodavnice apoteke,nema respekta prema ostalima.Bilo bi logicno uvesti pesacku zonu u „centru“…

Comments are closed.