Топола – У сали биоскопа у Тополи одиграна је представа „Пажљивко“ која је намењена ученицима првог разреда са територије ове општине.

Ова представа је осмишљена као саобраћајно едукативни час који обрађује теме безбедног учествовања деце у саобраћају. Иначе, „Пажљивко“ је десетогодишњи дечак који кроз  представу указује деци на пожељне навике које треба да усвоје како би у саобраћају учествовали на безбедан начин. Овај десетогодишњак који је маскота објаснио је деци и како треба да се понашају у  саобраћајним ситуацијама у којима се често налазе, постављао им питања, комуницирао са њима и позивао их да активно учествују у представи.

Фото: Снежана Јеремић, уступљене фотографије

Поред најмлађих овој едукативној представи  присуствовали су председница Скупштине општине Топола Јасна Вуковић и заменик председника општине Мирко Радовановић.

Традиционално овакве акције спроводи Агенција за безбедност саобраћаја а општина Топола је преко Савета за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима на територији општине Топола подржала ову активност  и обезбедила  поклоне за ђаке прваке.

ТопПрес

Фото: Снежана Јеремић, уступљене фотографије