foto sajt opstine topolafoto sajt opstine topola

Tопола – Одбојкашицама “Карађорђа” синоћ је у спортској дворани средње школе  „Краљ Петар I“ уручен пехар који је означио и званичног шампиона Међурегионалне женске одбојкашке лиге. Пехар је капитену екипе Маји Туфегџић предао национални судија Бошко Манојловић, објављено је на сајту општине Топола.

Пре доделе пехара одиграна је и утакмица последњег кола лиге против екипе “Равно” из Ћуприје. Меч је са 3:1 добила сјајна екипа гостујућих одбојкашица што је био и први пораз “Карађорђа” у овом првенству. Освајањем првог места МРЛ екипа “Карађорђа” је изборила право учешћа на квалификационом турниру за улазак у Другу лигу – центар. Турнир ће се одржати од 4. до 6. маја. Место одржавања ће се накнадно утврдити.
Титулу првака избориле су: Јанковић Олгица, Миливојевић Јелисавета, Симић Анђела, Срећковић Анђела, Илић Љубица, Глишић Нађа, Туфегџић Маја, Влајић Милица, Петровић Софија, Кукањац Милица, Сремчевић Ива, Митић Ана, Вујичић Милена, Ивковић Марија, Васић Александра, Никодијевић Александра и Гудурић Андријана.
Стручни штаб: Вујичић Милош, Манојловић Ненад и Манојловић Радиша.

ТопПрес